Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Besök oss på Stora Nolia i Umeå

Vi kommer att under 13:e och 14:e augusti att stå tillsammans med Kama Fritid i deras monter U2012 på Stora Nolia i Umeå.

Där kommer vi att visa vår husvagnsavfuktare RD40. Avfuktaren kommer att finnas monterad under hela mässan i Kama Fritids demovagn.

Ämnen

Kategorier


Acetec AB står för luft, klimat och energiteknik.
Företaget är privatägt med kontor och fabrik i Älvsbyn.

Vår verksamhet består av utveckling och tillverkning av produkter inom luft, klimat och energiteknik väl anpassade till marknadens krav av högsta kvalitet och miljötänkande som ledord, detta med branscherfarenhet sedan 1988.

Produktionen består främst av avfuktare och ventilationsaggregat. Våra produkter och processer optimeras och förbättras ständigt vad gäller funktion, användarvänlighet, ekonomi samt kretsloppstänkande.

Målsättningen är att alltid leverera produkter och tjänster som uppfyller och överträffar marknadens krav, behov och förväntningar.

Kontakter

Moa Lindström

Moa Lindström

Presskontakt Administratör Sociala medier 0775-15 14 10
Linda Björk

Linda Björk

Presskontakt Sociala medier 010-28 80 110

Acetec - Improving Indoor Comfort

Företaget är privatägt med kontor och fabrik i Älvsbyn. Vår verksamhet består av utveckling och tillverkning av produkter inom luft, klimat och energiteknik väl anpassade till marknadens krav av högsta kvalitet och miljötänkande som ledord, detta med branscherfarenhet sedan 1988.

Acetec AB
Fabriksgatan 9
942 36 Älvsbyn
Sverige