Gå direkt till innehåll
Vi på Acetec AB är glada över att presentera vår nya utesäljare Jessica Ågren.
Vi på Acetec AB är glada över att presentera vår nya utesäljare Jessica Ågren.

Blogginlägg -

Acetec AB välkomnar Jessica Ågren som ny Utesäljare på Distrikt Väst Norr

Vi på Acetec AB är glada över att presentera vår nya utesäljare Jessica Ågren.

Jessica kommer att ansvara för Distrikt Väst Norr med fokus på hela kundsegmentet.

- Jag har flerårig erfarenhet av försäljning inom området VVS- och energiteknik och det känns väldigt inspirerande att vara en del av Acetec’s fortsatta satsning och resa framåt tillsammans med mina nya kollegor.

- Jag kommer att bidra med mina tidigare erfarenheter och ett stort engagemang mot våra befintliga och nya kunder inom Ventilation, klimat och energiteknik.

Jessica kommer med en sälj bakgrund från Danfoss AB och Dahl Sverige AB där kundkontakten och affärsrelationerna alltid varit det centrala inom alla kundsegment som Grossister, Installatörer, fastighetsägare och konsulter.

- Jag har en väldigt bra känsla gällande företagets affärsidé, produktsortiment och satsning framåt där jag tillsammans med övriga i Sälj-Teamet kommer skapa starka relationer och affärer tillsammans med våra kunder och samarbetspartners.

Ämnen

Regioner

Kontakter

Linda Björk

Linda Björk

Presskontakt Sociala medier 010-28 80 110

Acetec - Improving Indoor Comfort

Företaget är privatägt med kontor och fabrik i Älvsbyn. Vår verksamhet består av utveckling och tillverkning av produkter inom luft, klimat och energiteknik väl anpassade till marknadens krav av högsta kvalitet och miljötänkande som ledord, detta med branscherfarenhet sedan 1988.

Acetec AB
Fabriksgatan 9
942 36 Älvsbyn
Sverige