Gå direkt till innehåll
Acetec ökar kapaciteten och nyanställer

Pressmeddelande -

Acetec ökar kapaciteten och nyanställer

Acetec har under våren investerat i ny produktionsutrustning i form av en helautomatiserad stansmaskin av märket Trumpf TruPunch 3000. Maskinen är levererad och installerad av Trumpf Maskin AB i Alingsås.

Stansmaskinen ger oss förutom ökad kapacitet även en mer flexibel produktion vilket gör att vi lättare kan anpassa produktionen efter de behov som finns på marknaden.

Även på personalsidan har vi förstärkt med två nya medarbetare som ska öka vår leveranskapacitet.

Med dessa investeringar känner vi oss stärkta och ser möjlighet att ytterliggare utveckla och utöka vårt produktsortiment som marknaden efterfrågar.

För mer information kontakta Henrik Oskarsson 0929-106 66

 

Ämnen

Kategorier


Acetec AB står för luft, klimat och energiteknik. Företaget är privatägt med kontor och fabrik i Älvsbyn. Vår verksamhet består av utveckling och tillverkning av produkter inom luft, klimat och energiteknik väl anpassade till marknadens krav av högsta kvalitet och miljötänkande som ledord, detta med branscherfarenhet sedan 1988.

Kontakter

Moa Lindström

Moa Lindström

Presskontakt Administratör Sociala medier 0775-15 14 10
Linda Björk

Linda Björk

Presskontakt Sociala medier 010-28 80 110

Relaterat innehåll

Acetec - Improving Indoor Comfort

Företaget är privatägt med kontor och fabrik i Älvsbyn. Vår verksamhet består av utveckling och tillverkning av produkter inom luft, klimat och energiteknik väl anpassade till marknadens krav av högsta kvalitet och miljötänkande som ledord, detta med branscherfarenhet sedan 1988.

Acetec AB
Fabriksgatan 9
942 36 Älvsbyn
Sverige