Gå direkt till innehåll
Acetec med i Sunda Hus

Pressmeddelande -

Acetec med i Sunda Hus

Från och med november 2015 finns nu alla våra ventilationsaggregat och avfuktare med i Sunda Hus databas. Det gör det enklare för fastighetsägare att välja miljömedvetna produkter och minska användandet av miljöfarliga ämnen i byggandet berättar Henrik Oskarsson, VD på Acetec.

SundaHus erbjuder fastighetsägare trygghet, nu och i framtiden, genom ett brett utbud av tjänster för medvetna materialval. Med ett webbaserat system och kvalificerad rådgivning är SundaHus en helhetslösning för att systematisera arbetet med att fasa ut farliga ämnen i en byggnads hela livscykel.

Ämnen


Acetec AB står för luft, klimat och energiteknik. Företaget är privatägt med kontor och fabrik i Älvsbyn. Vår verksamhet består av utveckling och tillverkning av produkter inom luft, klimat och energiteknik väl anpassade till marknadens krav av högsta kvalitet och miljötänkande som ledord, detta med branscherfarenhet sedan 1988.

Välkommen att läsa mer på Acetec´s hemsida

Kontakter

Moa Lindström

Moa Lindström

Presskontakt Administratör Sociala medier 0775-15 14 10
Linda Björk

Linda Björk

Presskontakt Sociala medier 010-28 80 110

Relaterat innehåll

Acetec - Improving Indoor Comfort

Företaget är privatägt med kontor och fabrik i Älvsbyn. Vår verksamhet består av utveckling och tillverkning av produkter inom luft, klimat och energiteknik väl anpassade till marknadens krav av högsta kvalitet och miljötänkande som ledord, detta med branscherfarenhet sedan 1988.

Acetec AB
Fabriksgatan 9
942 36 Älvsbyn
Sverige