Gå direkt till innehåll
Acetec och Ahlsell lanserar ny aggregatserie

Pressmeddelande -

Acetec och Ahlsell lanserar ny aggregatserie

Nu lanserar vi tillsammans med Ahlsell Sverige AB en ny serie toppmatade ventilationsaggregat.

Aggregaten har ett flödesområde på 30 - 390 l/s fördelat på fyra aggregat. Aggregaten bygger på samma beprövade teknik och komponenter som våra tidigare ventilationsaggregat. Har man installerat och injusterat något av våra aggregat känner man igen sig med de nya aggregaten berättar Hans Björk, Teknisk chef.

Precis som med vårt första toppmatade aggregat A70T så är dessa aggregat otroligt kompakta jämfört med andra liknande aggregat på marknaden. Givetvis levereras de med manöverpanel, vändbart utförande höger/vänster, radicalfläktar med EC-motorer, kompaktfilter F7, inbyggt elbatteri och givetvis 5 års garanti fortsätter Hans.

Aggregaten har benämningarna A110T, A170T, A230T och A390T

Precis som med våra andra ventilationsaggregat kommer dessa att distribueras av Ahlsell Sverige AB under deras eget varumärke a-collection.

För mer information vänligen kontakta Henrik Oskarsson, Acetec AB 0929-106 66 eller Ulf Jacks, Ahlsell Sverige AB 08-685 70 00

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Acetec AB står för luft, klimat och energiteknik. Företaget är privatägt med kontor och fabrik i Älvsbyn. Vår verksamhet består av utveckling och tillverkning av produkter inom luft, klimat och energiteknik väl anpassade till marknadens krav av högsta kvalitet och miljötänkande som ledord, detta med branscherfarenhet sedan 1988.

Välkommen att läsa mer på Acetec´s hemsida

Kontakter

Moa Lindström

Moa Lindström

Presskontakt Administratör Sociala medier 0775-15 14 10
Linda Björk

Linda Björk

Presskontakt Sociala medier 010-28 80 110

Relaterat innehåll

Relaterade event

Acetec - Improving Indoor Comfort

Företaget är privatägt med kontor och fabrik i Älvsbyn. Vår verksamhet består av utveckling och tillverkning av produkter inom luft, klimat och energiteknik väl anpassade till marknadens krav av högsta kvalitet och miljötänkande som ledord, detta med branscherfarenhet sedan 1988.

Acetec AB
Fabriksgatan 9
942 36 Älvsbyn
Sverige