Gå direkt till innehåll
5 års garanti på alla Acetec ventilationsaggregat

Pressmeddelande -

5 års garanti på alla Acetec ventilationsaggregat

Från och med den 1 juni lämnar Acetec AB 5 års garanti på alla ventilationsaggregat. Garantin gäller ventilatilationsaggregaten A70T, A100, A200, A250 och A400. Garantin omfattar aggregat köpta from
1 juni 2012.

Tack vare att våra ventilationsaggregat är mycket driftsäkra, väljer vi att ge våra kunder ökad trygghet när de köper våra aggregat. Som kund ska man kunna sova gott om natten med våra aggregat installerade säger VD Hans Björk.

Ventilationsaggregaten säljs genom Ahlsell Sverige AB vilket borgar för en hög tillgänglighet och snabba leveranser fortsätter Hans.

För mer information om våra ventilationsaggregat vänligen besök vår hemsida

 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Acetec AB står för luft, klimat och energiteknik. Företaget är privatägt med kontor och fabrik i Älvsbyn. Vår verksamhet består av utveckling och tillverkning av produkter inom luft, klimat och energiteknik väl anpassade till marknadens krav av högsta kvalitet och miljötänkande som ledord, detta med branscherfarenhet sedan 1988.

Välkommen att läsa mer på Acetec´s hemsida

Kontakter

Relaterat innehåll

Relaterade event

Acetec - Improving Indoor Comfort

Företaget är privatägt med kontor och fabrik i Älvsbyn. Vår verksamhet består av utveckling och tillverkning av produkter inom luft, klimat och energiteknik väl anpassade till marknadens krav av högsta kvalitet och miljötänkande som ledord, detta med branscherfarenhet sedan 1988.

Acetec AB
Fabriksgatan 9
942 36 Älvsbyn
Sverige