Gå direkt till innehåll
Bessam Al-Salami och Daniel Fägersten  nya Utesäljare på distrikt Väst!
Bessam Al-Salami och Daniel Fägersten nya Utesäljare på distrikt Väst!

Nyhet -

Acetec välkomnar nya Utesäljare på distrikt Väst!

Bessam Al-Salami

Acetec välkomnar Bessam Al-Salami som ny Utesäljare på distrikt Väst!

Vi på Acetec AB är glada över att presentera vår nya utesäljare Bessam Al-Salami

Bessam kommer att vara ansvarig för distrikt Väst’s södra område med fokus på hela kund segmentet.

- Jag har flerårig erfarenhet inom försäljning där jag närmast och under tre år arbetat som Senior Sales Manager på Movinga Gmh i Berlin och ser verkligen fram emot arbetet hos Acetec AB inom segmenten Ventilation, klimat och energiteknik.

Jag kommer att bidra med stort engagemang & drivkraft där våra befintliga och nya kunder är mitt fokusområde.

Bessam har tidigare arbetat med olika typer av försäljning, prospektering och avtalsfrågor. Har en gedigen erfarenhet av kundkontakt där försäljning och affärsrelationer med kunder alltid varit det centrala.

- Jag fick en väldigt bra känsla för företaget, affärsidén och produktsortimentet och ser fram emot att jobba i ett team där vi tillsammans och med våra kunder kommer att skapa starka relationer och merförsäljning.

Daniel Fägersten

Acetec välkomnar Daniel Fägersten som ny Utesäljare på distrikt Väst!

Vi på Acetec AB är glada över att presentera vår nya utesäljare Daniel Fägersten som kommer att ansvara för distrikt Väst’s Norra område med fokus på hela kundsegmentet.

- Jag har flerårig erfarenhet inom försäljning men också ett stort intresse och utbildning inom serviceteknik, där jag under flertalet år arbetat som plats- och säljansvarig.

För mig står kunden i fokus och jag kommer med stort engagemang och Acetec’s produkter arbeta för företaget och kundens bästa. Med mitt teknikintresse blir det verkligen en spännande resa tillsammans med Acetec och arbetet inom segmenten Ventilation, klimat och energiteknik.

Daniel har tidigare arbetat med försäljning, tekniska lösningar, avtalsfrågor, reklamationer och försäkringsärenden. Daniel har en gedigen erfarenhet av kundkontakt där försäljning och affärsrelationer med kunder alltid varit det centrala.

- Jag fick en väldigt bra känsla för företaget, produktsortimentet och dom kunder Acetec samarbetar med och jag ser fram emot att jobba i ett team där man tillsammans och med våra kunder kan skapa starka relationer och merförsäljning.

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner

Kontakter

Linda Björk

Linda Björk

Presskontakt Sociala medier 010-28 80 110

Acetec - Improving Indoor Comfort

Företaget är privatägt med kontor och fabrik i Älvsbyn. Vår verksamhet består av utveckling och tillverkning av produkter inom luft, klimat och energiteknik väl anpassade till marknadens krav av högsta kvalitet och miljötänkande som ledord, detta med branscherfarenhet sedan 1988.

Acetec AB
Fabriksgatan 9
942 36 Älvsbyn
Sverige