Gå direkt till innehåll
Acetec söker säljare i norra Sverige

Nyhet -

Acetec söker säljare i norra Sverige

Arbetet innebär att du aktivt söker upp kunderna för att bygga upp en stark och hållbar affärsmässig relation.

Som säljare arbetar du för att utveckla Acetec produkter samt varumärke i framför allt norra Sverige. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen på din region och sätter strategin för att lyckas. Du kartlägger din marknad och förbereder dina kundbesök i form av koordinering och offertuppföljning. Du arbetar med båda nya och befintliga kunder. Från styckevis till projekt.

Du ansvarar för din egen region och är bekväm med att arbeta självständigt och har förmåga att resonera strategiskt kring ditt arbete samt att fatta egna beslut!

Om företaget
Vår verksamhet består av utveckling och tillverkning av produkter inom luft, klimat och energiteknik såsom avfuktare, luftrenare, ozongeneratorer och ventilationsaggregat väl anpassade till marknadens krav av högsta kvalitet och miljötänkande som ledord, detta med branscherfarenhet sedan 1988.
För mer information kontakta marknadschef Johan Dahlqvist johan.dahlqvist@acetec.se eller kontakta Johan på telefon 0929-53 21 05. Tillsättningen sker löpande.

Läs mer HÄR

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Moa Lindström

Moa Lindström

Presskontakt Administratör Sociala medier 0775-15 14 10
Linda Björk

Linda Björk

Presskontakt Sociala medier 010-28 80 110

Acetec - Improving Indoor Comfort

Företaget är privatägt med kontor och fabrik i Älvsbyn. Vår verksamhet består av utveckling och tillverkning av produkter inom luft, klimat och energiteknik väl anpassade till marknadens krav av högsta kvalitet och miljötänkande som ledord, detta med branscherfarenhet sedan 1988.

Acetec AB
Fabriksgatan 9
942 36 Älvsbyn
Sverige